[x] Dobrodošli na forum Okrugli sto. Kao gost ne mozete ostavljati komentare i ucestvovati u diskusijama. Zato vas pozivamo da se registrujete i zauzmete svoje mesto za Okruglim stolom.

okruglisto.com
30, July 2010, 00:14:23 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Vecita tema: Sloboda ili jednakost?
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Adrijana Lima - novi drzavljanin Srbije  (Read 1058 times)
RAMMS+EIN
Посматрач пролазности
vitez

Hermanas Cruz, hijas de la pasión

« on: 28, May 2009, 14:37:08 »
ReplyReply

Adrijana Lima od Dačića tražila srpsko državljanstvo
Autor: Ž. jevtić - M. mijatović | 28.05.2009. - 08:00

Popularni košarkaš Marko Jarić u društvu supruge Adrijane Lime posetio je juče potpredsednika Vlade i ministra unutrašnjih poslova Ivicu Dačića kako bi se dogovorili o zajedničkom humanitarnom radu. Prelepa Lima je tom prilikom zatražila i državljanstvo Srbije, što će joj biti omogućeno po ubrzanom postupku.

U jednočasovnom razgovoru u kancelariji Vlade, Marko Jarić i Adrijana Lima obavestili su ministra Dačića o svojim planovima i nameri da se uključe u humanitarni rad i promociju Srbije u svetu.
- Adrijana je poželela da dobije državljanstvo Srbije i da bude naš promoter u svetu. Ubrzo ćemo početi proceduru i što pre joj omogućiti da dobije naš pasoš - kaže za „Blic” ministar Ivica Dačić i dodaje: „Poželeo sam im puno sreće u braku i mnogo dece”.
Na naše pitanje kakav je utisak na njega ostavila jedna od najlepših žena na svetu, Dačić kaže:
- Adrijana je jako prijatna osoba, lepa naravno. Rekao sam joj da mi je drago što je jedan Srbin osvojio njeno srce - priča Dačić i dodaje da je očito „da se njih dvoje jako vole”.
Podsetimo, lepa Brazilka je trenutno u svojoj prvoj poseti Srbiji, a stigla je kako bi prisustvovala svadbi Darka Miličića u Novom Sadu. Nakon iznenadnog venčanja za Dan zaljubljenih, 14. februara, Marko i Adrijana rešili su da naprave još dva svadbena veselja, i to jedno u Srbiji i jedno u Brazilu. Već na jesen očekuje ih novo slavlje jer će tada dočekati prinovu.

Beba na jesen
Adrijana i Marko ispričali su za „People” da će uskoro postati roditelji, čime je potvrđeno pisanje „Blica” koji je 12. maja prvi otkrio da čekaju prinovu.
- Adrijana i Marko su presrećni jer očekuju prvo zajedničko dete, veoma su uzbuđeni što će imati svoju porodicu - stoji u njihovom saopštenju.

Jako lepa vest, ovo bi nam moglo podici ugled u inostranstvu.

Me trajeron un presente de una concha.
Es más pevusilo
el atlas
y mi corazón se inundó con agua
y el pescado
del Sena y de la plata.
Verena
Fatalna filosofkinja
Heroina

« Reply #1 on: 28, May 2009, 15:08:07 »
ReplyReply

...ozbiljno mislis?  Hmm!

...sta mi treba u zivotu moooom
 da se zakacim sa dzonom dooom,
 karme i popularnost,
da li je sve to stvarnost joooj ...
CTEBA
Канадски питон
Administrator

« Reply #2 on: 28, May 2009, 15:53:40 »
ReplyReply

Свака част и Јарићу и његовој госпођи али ко је па Адриана Лима у свету?
Кога брига дали ће нека манекенка узети држављанство Србије или не?
Кад би га сутра тражила Хилари Клинтон е то би била сензација. Овако ништа нарочито осим још једне шансе да се Дачић слика.
John Doe
Libero
Administrator

« Reply #3 on: 28, May 2009, 17:46:12 »
ReplyReply

Adriana Lima nece vratiti Kosovo u sastav Srbije, nece nam doneti nove beskamatne kredite, nece nam doneti privredni rast.

Ali Adriana Lima je poznato lice za koje znaju i obicni ljudi koje politika i ekonomija ne zanimaju. Adriana Lima moze da doprinese, kad bi mi to znali da iskoristimo, da se za Srbiju cuje i po necem pozitivnom, i po jednoj od najlepsih zena na svetu za koju zna skoro svako, dok za Srbiju danas ne zna skoro niko.

Pre neki dan, kad sam rekao jednom mladom Englezu da sam iz Srbije, mislio je da je to pokrajina u Egiptu.

U tom smislu, makar i mrvicu pozitivnog imidza, moze doneti i Adriana Lima, zasto da ne. Jos, kako rekoh, kad bi znali da to iskoristimo i udarimo na sva zvona u medijima.

Liberalno je desno, totalitarno je levo

---------

"Uvjek, uvjek ista priča"
RAMMS+EIN
Посматрач пролазности
vitez

Hermanas Cruz, hijas de la pasión

« Reply #4 on: 28, May 2009, 18:17:38 »
ReplyReply

Свака част и Јарићу и његовој госпођи али ко је па Адриана Лима у свету?
Кога брига дали ће нека манекенка узети држављанство Србије или не?
Кад би га сутра тражила Хилари Клинтон е то би била сензација. Овако ништа нарочито осим још једне шансе да се Дачић слика.

Побогу Стеване.

Она није нека манекенка, већ један од топ 5 модела у свету! Да ли сте ви стварно озбиљни када питате кога брига? Е, па мене брига. наш имиџ у свету је катастрофалан, многи на нас гледају као на силоватеље, касапе и децоубице. Адријана нам ту свакако може много помоћи, као једна од најуспешнијих манекенки света икада, као једна од најлепших и најсексипилнијих девојака данашњице и као једна од најпопуларнијих медијских звезда целог света, а посебно западне хемисфере.

Тако да је ово једна изузетно повољна вест и ја је свим  Malo srce поздрављам!

Es más pevusilo
el atlas
y mi corazón se inundó con agua
y el pescado
del Sena y de la plata.
CTEBA
Канадски питон
Administrator

« Reply #5 on: 28, May 2009, 18:33:21 »
ReplyReply

Ма нека тражи наше држављанство нема проблема али веровали или не док то нисам прочитао у нашим новинама и када се удавала за Јарића нисам имао појма ко је она.
Можда се у Србији одраћа пажња на то ко је какав модел, глумац и слично али овде о томе нико не даје ни пет пара.
То да се удала за Јарића није нигде пренето  аи ово тражење држављанства није споменуто ни на задњој страници новина тако да о томе нико нема појма.
Мада веровали или не углед Србије у свету и није тако лош као што сте описали и то углавном захваљујући милионима Срба широм света који остављају добру слику као појединци у друштву па је тешко прихватити да су у ствари део неког убитачног народа.
То се појави само када неком треба за нешто политички економски или шта већ.
Иста је ствар и са Јапаном и Немачком а о Русији да и не говорим. Кад треба одмах се сви присете  Хитлера, камиказа, Стаљина итд.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: