Verena
Fatalna filosofkinja
Heroina

|
 |
« on: 21, January 2009, 15:53:10 » |
Reply
|
“Ovalna soba” sa Ikeinim nameštajem Povodom inauguracije novoizabranog američkog predsednika Baraka Obame, poznati švedski proizvođač nameštaja Ikea lansirao je veb stranicu na kojoj posetioci mogu da urede radnu prostoriju američkih predsednika u Beloj kući - čuvenu “Ovalnu sobu”. Interaktivni kompjuterski program pruža mogućnost posetiocima da klikom miša promene raspored u “svetom mestu” američke politike i da ga urede po svom nahođenju sa Ikeinim nameštajem. http://embracechange09.com/
|
|
|
|
|
|
...sta mi treba u zivotu moooom da se zakacim sa dzonom dooom, karme i popularnost, da li je sve to stvarnost joooj ...
|
|
|
|
|
Verena
Fatalna filosofkinja
Heroina

|
 |
« Reply #2 on: 21, January 2009, 16:03:41 » |
Reply
|
...ma pusti ti to, ja sredila - izgleda vr  ...ali jesi li uopste probala? 
|
|
|
|
|
|
...sta mi treba u zivotu moooom da se zakacim sa dzonom dooom, karme i popularnost, da li je sve to stvarnost joooj ...
|
|
|
|
|
Verena
Fatalna filosofkinja
Heroina

|
 |
« Reply #4 on: 21, January 2009, 16:14:06 » |
Reply
|
...pa ne moras sve da potrpas  ...ja stavila kanabe, klavir, lampu, stocic, biblioteku, neki filadendron i psa...ni prva dama ne bi bolje 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
John Doe
Libero
Administrator

Medonja
|
 |
« Reply #5 on: 21, January 2009, 16:21:38 » |
Reply
|
...pa ne moras sve da potrpas  ...ja stavila kanabe, klavir, lampu, stocic, biblioteku, neki filadendron i psa...ni prva dama ne bi bolje  Psa?!  Bezveze. 
|
|
|
|
|
|
Liberalno je desno, totalitarno je levo
-------------------
"Reči treba da budu pomalo divlje, jer su misaoni napad na one koji ne misle."
John Maynard Keynes
|
|
|
Verena
Fatalna filosofkinja
Heroina

|
 |
« Reply #6 on: 21, January 2009, 16:30:19 » |
Reply
|
...pa ne moras sve da potrpas  ...ja stavila kanabe, klavir, lampu, stocic, biblioteku, neki filadendron i psa...ni prva dama ne bi bolje  Psa?!  Bezveze.  ...od zivotinja postoji samo opcija pas, nista sto mi volimo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
John Doe
Libero
Administrator

Medonja
|
 |
« Reply #8 on: 21, January 2009, 16:53:26 » |
Reply
|
E samo im je  jos falilo.... taman na onaj krevet na sprat da ga stavim da spava....  I sta fali psu, bar jedna dobra stvar uz filadendron i klavir...  Jedino mi je klavir tu OK, umesto filodendrona obavezno ciklame, a umesto psa- zna se...  Pas leti naglavacke, a ako pokusa da se vrati, dobije filodendron po njuski! 
|
|
|
|
|
|
-------------------
John Maynard Keynes
|
|
|
Verena
Fatalna filosofkinja
Heroina

|
 |
« Reply #9 on: 21, January 2009, 16:56:54 » |
Reply
|
 ...stalno komplikujete zivot stanara bele kuce...ccc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
krinolina
Kevin Mitnick
vitez

|
 |
« Reply #10 on: 21, January 2009, 16:59:40 » |
Reply
|
Pas leti naglavacke, a ako pokusa da se vrati, dobije filodendron po njuski!   Tužit' ću Vas kod Brižit Bardo! 
|
|
|
|
|
|
Zlatno pravilo je da pravila pišu oni koji imaju zlato.
|
|
|
John Doe
Libero
Administrator

Medonja
|
 |
« Reply #11 on: 21, January 2009, 17:01:43 » |
Reply
|
Pas leti naglavacke, a ako pokusa da se vrati, dobije filodendron po njuski!   Tužit' ću Vas kod Brižit Bardo!  Pa dobro, bolje i to nego da me proglase za anti- pseceg rasistu, to je sad dosta nezgodno! 
|
|
|
|
|
|
-------------------
John Maynard Keynes
|
|