Soraya
Sajber velikomučenica
50+

Žena sa zmajevog ramena
|
 |
« Reply #15 on: 08, October 2007, 02:25:28 » |
Reply
|
You scored as a Confucianism You scored as Confucianism. Your beliefs most closely resemble those of Confucianism, or other oriental beliefs like Taoism. Do more research about these philosophies if you don't know them. Confucianism is a Chinese ethical and philosophical system originally developed from the teachings of the early Chinese sage Confucius. Confucius was the founder of the teachings of Confucianism. Confucianism is a complex system of moral, social, political, philosophical, and religious thought which has had tremendous influence on the culture and history of East Asia up to the 21st century. Some people in Europe have considered it to have been the "state religion" in East Asian countries because of governmental promotion of Confucianist values and needs. Confucianism 100% Christianity 95% Buddhism 90% Judaism 90% Paganism 75% Islam 75% Satanism 70% Hinduism 70% Agnosticism 50% Haruhism 30% Atheism 
|
|
|
|
|
|
dobre devojke su dobre, loše su ooooopako dobre! 
|
|
|
Braća Strugacki
Kapetan Leshi
50+

Zugurosh
|
 |
« Reply #16 on: 08, October 2007, 02:35:24 » |
Reply
|
Malo sam se nasalio na brzaka sa upitnikom, samo sam davao srednje odgovore.  sama činjenica da si se šalio sa ovakvim testom daje rezultat Satanism 100%
|
|
|
|
|
|
Sounds: "You will run out of resources soon enough!"; "One little mistake and your all are mine!"; "I sense your strength fading!"; "I know you will show a weakness!"; "Your fear will make you prone to mistakes!".
|
|
|
SuperStaljin
Војвода
Administrator

|
 |
« Reply #17 on: 08, October 2007, 02:45:03 » |
Reply
|
Šta je uopšte Satanizam? Verovatno neki LaVey crap... k'o da nisu mogli da nađu neku filozofiju koja bolje oslikava tu vrstu pogleda na svet.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Braća Strugacki
Kapetan Leshi
50+

Zugurosh
|
 |
« Reply #18 on: 08, October 2007, 02:49:13 » |
Reply
|
Prema dnevnim novinama sa kraja osamdesetih:
Satanizam je pokret čiji pripadnici se ponapijaju, upadnu na groblje, išaraju neke spomenike, a neki i prevrnu - pa odu kući.
|
|
|
|
|
|
Sounds: "You will run out of resources soon enough!"; "One little mistake and your all are mine!"; "I sense your strength fading!"; "I know you will show a weakness!"; "Your fear will make you prone to mistakes!".
|
|
|
John Doe
Либерo
Administrator

Манојло
|
 |
« Reply #19 on: 08, October 2007, 07:58:14 » |
Reply
|
Šta je uopšte Satanizam? Verovatno neki LaVey crap... k'o da nisu mogli da nađu neku filozofiju koja bolje oslikava tu vrstu pogleda na svet.
Mislim da su malo jače pomešali naglašen individualizam sa satanizmom.  Verovatno to pokazuje stanje duhova u okruženju autora.
|
|
|
|
|
|
Liberalno je desno, totalitarno je levo
---------
Odgovaram uskoro na postove na Vizantijskoj istoriji i Zeitgeistu
|
|
|
Darvi
50+

|
 |
« Reply #20 on: 08, October 2007, 08:29:35 » |
Reply
|
evo i mojih rezultata
Buddhism 95% Hinduism 90% Paganism 90% Haruhism 50% Confucianism 45% Atheism 40% Agnosticism 40% Islam 35% Christianity 30% Satanism 25% Judaism 15%
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Istok
Turbandžija
vitez

Kilt je zakon
|
 |
« Reply #21 on: 08, October 2007, 10:42:49 » |
Reply
|
Ne vidim link.  Takođe  !
|
|
|
|
|
|
a turban glavu čuva.
|
|
|
Braća Strugacki
Kapetan Leshi
50+

Zugurosh
|
 |
« Reply #22 on: 08, October 2007, 10:45:20 » |
Reply
|
Pređi mišem preko
Koja je prava religija za Vas?
I ukazaće ti se. Pre toga izgovori 3 puta Oče Naš...inače ne radi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sever
50+
|
 |
« Reply #23 on: 08, October 2007, 12:44:05 » |
Reply
|
Malo sam se nasalio na brzaka sa upitnikom, samo sam davao srednje odgovore.  sama činjenica da si se šalio sa ovakvim testom daje rezultat Satanism 100% Nisam bio na ispovedanju, vec na "testu" koji ne oslikava puno toga. To sluzi za zabavu. Moze se reci da sam sve sem satanista, videli ste da mi je satanizam zadnje nabrojano. Pre sam paganin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Braća Strugacki
Kapetan Leshi
50+

Zugurosh
|
 |
« Reply #24 on: 08, October 2007, 12:48:00 » |
Reply
|
Malo sam se nasalio na brzaka sa upitnikom, samo sam davao srednje odgovore.  sama činjenica da si se šalio sa ovakvim testom daje rezultat Satanism 100% Nisam bio na ispovedanju, vec na "testu" koji ne oslikava puno toga. To sluzi za zabavu. Moze se reci da sam sve sem satanista, videli ste da mi je satanizam zadnje nabrojano. Pre sam paganin. eh, pa nisam baš bio ozbiljan...nema ljutiš?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sever
50+
|
 |
« Reply #25 on: 08, October 2007, 12:52:01 » |
Reply
|
Shvatam ovo kao zabavu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CTEBA
Канадски питон
Administrator

|
 |
« Reply #26 on: 08, October 2007, 14:09:49 » |
Reply
|
Confucianism 90% Christinianity 80% ....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
John Doe
Либерo
Administrator

Манојло
|
 |
« Reply #27 on: 08, October 2007, 15:33:45 » |
Reply
|
Confucianism 90% Christinianity 80% ....
Hmmm, kakvo iznenadjenje, Stevo! 
|
|
|
|
|
|
---------
|
|
|
Sever
50+
|
 |
« Reply #28 on: 08, October 2007, 15:35:16 » |
Reply
|
Verovatno je u pitanju naklonjenos porodici, pa se tako ispoljilo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
John Doe
Либерo
Administrator

Манојло
|
 |
« Reply #29 on: 08, October 2007, 15:35:57 » |
Reply
|
Verovatno je u pitanju naklonjenos porodici, pa se tako ispoljilo.
Da, to, tradicionalizam, kult predaka i slicno.
|
|
|
|
|
|
---------
|
|
|